Juicekuren - go eller no go?

Juicekuren – go eller no go?

Har du et ønske om at tabe dig et par kilo, har du måske overvejet at gå på den populære juicekur.

Men er det en god idé at vælge juicekuren? Og hvordan kommer du ordentligt i gang med den? Lån og få penge samme dag til at købe din nye juicer, hvis du vælger at prøve juicekuren.

Fordele ved juicekuren

Der kan være flere fordele forbundet med juicekuren.

Først og fremmest er der mange, der siger, at de bliver renset af at komme en tur på juicekuren.

Dernæst kan det også skære mange kalorier væk fra dit daglige indtag af mad, og dermed kan du hurtigt tabe dig mange kilo, da du på juicekuren som regel ikke indtager anden form for føde end bare din juice.

Så hvis du vil tabe dig hurtigt, kan juicekuren være en god mulighed.

Udfordringer ved juicekuren

Der er naturligvis også udfordringer forbundet med juicekuren.

For det første kan det være svært at holde sig til kun at drikke juice dagen lang, når du ikke må spise noget andet.

Dernæst kan det koste en del i form af udstyr (en ny juicer) samt de mange frugter og grøntsager, som ikke altid er billige at købe i Danmark.

Det kan også være en idé at holde juicekuren til en bestemt periode, så du går tilbage på en “almindelig” sund kost bagefter, da der kan være forskellige risici forbundet med kun at indtage juice over en længere periode.

Lån penge til din nye juicer i dag

Hvis du ikke har råd til at købe en ny juicer, så få et godt tilbud på forbrugslån her nu. På den måde kan du nemt få råd til at købe dig den maskine ,du skal bruge, hvis du gerne vil prøve at komme på juicekuren selv.

En juicer kan koste alt fra få hundrede kroner til mange tusinde kroner, alt afhængig hvor mange penge du har lyst til at give for den, og hvor god en kvalitet du vil have. Jo dyrere den af, desto bedre kvalitet er den som regel også af. Så har du råd til det, kan det være en god idé at købe en juicer af en god kvalitet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.