Sådan finder du nemt nye restauranter i udlandet

Sådan finder du nemt nye restauranter i udlandet

Er du tit ude at rejse, hvor du har problemer med at finde de bedste steder at spise, kan det være en god idé at gøre brug af tjenester som eks. Google Maps eller Tripadvisor.

Her kan du nemt søge efter restauranter i nærheden af dig, hvilket gør det meget nemt for dig at finde en restaurant lige efter din smag. Har du eksempelvis lyst til sushi eller pizza, kan du nemt taste det ind og finde en italiensk eller japansk restaurant lige i nærheden.

Dette kræver naturligvis at du har internet på din telefon, hvilket stort set alle har i dag med deres smartphones. Men savner du et billigt data abonnement, så kan du evt. undersøge Oister mobil.

Læs anmeldelser

Når du gør det, får du også mulighed for at læse anmeldelser af den enkelte restaurant. Det kan være en god måde til at finde ud af på, om det er pengene værd at besøge det enkelte sted, eller om du helst skal undgå det og finde et andet sted at spise.

Anmeldelser er jo andre personers meninger, og det er meget vigtigt også at huske på, at du ikke nødvendigvis er enig med vedkommende, der har skrevet anmeldelsen. Men er der 100 anmeldelser, der giver stedet en stjerne og anbefaler dig ikke at besøge restauranten, er det måske en god indikator for at finde et andet sted.

Se billeder af stedet eller menukortet

Disse tjenester gør det også muligt for dig at se eksempelvis billeder af steder, retterne eller sågar menukortet. På den måde kan du nemt undersøge, om der er noget for dig og din smag, inden du overhovedet kommer ind på restauranten.

Det kan også være en god måde at få en ide om, hvad retterne koster derinde, og om det er noget, der ligger inden for dit budget. Har du et begrænset budget, er det jo rart at vide, om priserne ligger på den høje side af 400 kroner for hver eneste ret, eller om du har mulighed for at betale for maden.

Husk at danne din egen mening

Det er dog altid vigtigt at huske at danne din egen mening om et sted. Bare fordi en restaurant eller en cafe har fået en enkelt dårlig anmeldelse, er det jo ikke ensbetydende med, at det er et dårligt sted at spise. Så har den enkelte person nok bare haft en enkeltstående uheldig oplevelse.

Hvis du ikke er meget for at læse anmeldelser generelt, kan du også bare bruge eks. Google Maps som GPS til at guide dig i en retning af en restaurant, hvor du så kan danne dit eget førstehåndsindtryk i stedet for at læse anmeldelser først.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.